Robert Turcescu s-a căsătorit civil. Cine este aleasa inimii sale

| 04 oct, 2014

Robert Turcescu (39 de ani) s-a căsătorit sâmbătă, la ora 10, cu iubita sa, Oana Nuţu, la Primăria Sectorului 1.

Deşi s-a zvonit că cei doi şi-au unit destinele în urmă cu peste o săptămână, jurnalistul şi iubita lui au spus "Da" de abia sâmbătă.

Robert Turcescu şi Oana au ajuns mai devreme la Primărie şi au intrat imediat în clădire. Au fost însoţiţi de un grup restrâns: doar familia şi prietenii apropiaţi au fost prezenţi la eveniment. Cu zâmbetul pe buze, Robert şi Oana s-a ţinut mereu de mână şi nu s-au ferit să arate cât de fericiţi sunt împreună.

Ceremonia a durat în jur de 15 minute, iar după, Turcescu şi Oana au plecat repede de la Primărie, fără să dea vreo declaraţie.

Fostul realizator tv a vorbit puţin cu presa însă, în faţa casei sale, după ceremonie: "E o zi minunată pentru noi, suntem foarte fericiţi, vom avea alături de noi oamenii dragi din familie, le mulţumim celor care se bucură împreună cu noi pentru acest eveniment".

Robert Turcescu şi Oana Nuţu sunt împreună de un an, dar relaţia lor a devenit cunoscută după ce au fost surprinşi împreună într-un mall, în vară. Oana, care are 25 de ani, este designer vestimentar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ