Robert Turcescu, Ştefănel Dan şi Ştefan Enache, validaţi ca vicepreşedinţi ai PMP

| 09 iun, 17:09

Robert Turcescu, Ştefănel Dan şi Ştefan Enache au fost desemnaţi joi vicepreşedinţi ai PMP de Colegiul Naţional al formaţiunii, la propunerea preşedintelui partidului, Traian Băsescu.

Băsescu a declarat, în deschiderea reuniunii, că alegerile locale din 5 iunie reprezintă "o radiografie exactă a partidului". 

"Alegerile locale sunt cele care îţi arată precis cum stai, spre deosebire de orice alt tip de alegeri, fie că sunt parlamentare pe liste, fie că sunt europarlamentare sau prezidenţiale. Ceea ce ne arată rezultatele obţinute de fiecare organizaţie este radiografia fiecărei organizaţii în parte şi, de bună seamă, şi o radiografie a conducerii, a capacităţii organizatorice pe care o avem la momentul actual la nivel naţional, la nivel local", a afirmat preşedintele PMP. 

Băsescu a anunţat, apoi, ordinea de zi a şedinţei. "La punctul unu pe ordinea de zi avem completarea CEx-ului cu trei vicepreşedinţi, la punctul doi numiri de preşedinţi interimari în organizaţiile teritoriale bazate pe criteriile deja anunţate, iar la punctul trei avem analiza rezultatelor pe fiecare organizaţie, la punctul patru situaţia politică actuală şi diverse", a precizat preşedintele PMP. 

Participanţii la reuniune i-au validat apoi prin vot deschis pe cei trei noi vicepreşedinţi, reuniunea PMP continuând fără presă în sală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ