Roberta Anastase: Nu cred că partidele de dreapta trebuie să se lupte între ele, ci cu USL

| 07 feb, 2014

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că partidele de dreapta nu trebuie să se lupte între ele, ci cu USL, opinând că românii aşteaptă să vadă acest lucru.

'Eu ştiu aşa, că noi trebuie să ne luptăm cu USL-ul. Nu cred că partidele de dreapta între ele trebuie să se lupte. Noi trebuie să ne luptăm cu USL-ul. Ştiu că şi românii aşteaptă, şi membrii noştri aşteaptă să ne luptăm cu USL. Aia este ţinta noastră şi până la urmă sunt cei care fac parte dintr-o guvernare îndreptată împotriva românilor', a declarat Anastase, referindu-se la relaţia dintre PDL şi Partidul Mişcarea Populară (PMP).

De asemenea, aceasta a afirmat, într-o conferinţă de presă, că doar trei membri ai PDL Prahova au demisionat oficial din partid pentru a trece la PMP, fiind vorba despre senatorul Andrei Volosevici, deputatul Dragoş Gunia şi fostul deputat Cristian Burlacu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ