Ponta – pe primul loc şi în sondajele PDL

| 09 feb, 2014

Ce zi groaznică trebuie să fi avut angajatul Hotnews care a scris despre creşterea premierului Victor Ponta în sondaje, pe baza cercetării făcute de institutul de casă al PDL, CSOP. Probabil a păţit ca în filmele americane: colegii i-au vărsat mâncarea peste haine, l-au băgat cu capul în toaletă, i-au pus piedică, l-au lipit cu bandă adezivă de tavan.

Cum să îndrăznească el să scrie despre Ponta că a câştigat puncte la capitolul încredere, mai ales pe moşia lui Tapalagă?

Lăsând gluma la o parte, dacă şi cei de la CSOP s-au văzut nevoiţi să scrie despre Ponta că a câştigat 1 punct la capitolul încredere, atunci e clar că primul-ministru face ceva bine, şi oricând l-ar toca presa cotrocenistă, eforturile lor sunt în zadar.

Cei care aţi citit articolul în cauză cu siguranţă aţi remarcat amărăciunea. Cum adică Ponta să aibă 24% încredere, în ciuda faptului că la EVZ şi B1 a fost găsit vinovat pentru accidentul din Apuseni, iar deszăpezirea a mers mai bine decât în alţi ani şi n-a mai murit nimeni îngheţat în maşină, faţă de 23%, cât avea la ultima numărătoare?

Desigur, nu lipsesc fracturile logice, care nu exclud faptul că este posibil ca cifrele să fi fost măsluite pe ici pe acolo, ca să nu fie chiar aşa de bine pentru Ponta şi USL. Adică o fi având premierul 24% încredere, dar 78% dintre respondeţi sunt foarte nemulţumiţi de activitatea guvernlui pe care îl conduce. Ce înseamnă asta? Că 2% dintre cei care au răspuns au personalitate multiplă sau tulburare bipolară. Adică pe de o parte sunt mulţumiţi de Ponta, dar câteva întrebări mai jos, spun că nu.

Şi cum o veste proastă nu vine întotdeauna singură, CSOP spune că încrederea în Traian Băsescu, părintele spiritual al PMP, a scăzut la 15%, fiind la egalitate cu Crin Antonescu, care a rămas constant. Dezastru pentru Elena Udrea şi Tomac, care îşi pun speranţa că Zeus de la Cotroceni îi va ajuta la europarlamentare. Da, îi va ajuta să se facă de cacao.

În final, cireaşa de pe tort, PSD are 39% la europarlamentare. Într-adevăr, zi neagră printre băsişti şi pedelişti. PSD are singur un scor de cel puţin 2 ori mai mare decât PDL şi de 8 ori mai mare decât PMP.

Cu aşa duşmani, chiar că nu mai ai nevoie de prieteni.

Tag-uri: CSOP, pdl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ