Roberta Anastase: PDL analizează dacă va merge pe un guvern în oglindă, sau pe o variantă suplă

| 21 aug, 2013

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a afirmat, miercuri, la Ploieşti, referindu-se la guvernul alternativă pe care îl vor alcătui democrat-liberalii, că în acest moment se discută dacă se va merge pe o formulă "în oglindă", sau se va opta de la început pentru o "variantă suplă" pe care, de altfel, PDL intenţionează să o susţină atunci când va ajunge la guvernare.

"Se discută dacă vom merge pe o formulă guvernamentală chiar în oglindă, portofoliu cu portofoliu, chiar dacă noi în momentul în care vom ajunge la guvernare nu vom folosi aceeaşi structură guvernamentală, sau mergem de la început propunând oamenilor o variantă suplă pe care noi intenţionăm să o susţinem ca şi o variantă guvernamentală în momentul în care o să ajungem la guvernare", a declarat Anastase într-o conferinţă de presă.

Aceasta a precizat că deocamdată nu s-a discutat despre portofolii şi despre persoanele care ar urma să fie numite în fruntea acestora, dar şi că nu intenţionează să facă parte din acest guvern alternativă.

Întrebată pe cine ar susţine pentru a intra în acest guvern, fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor a refuzat să dea nume, spunând că, din punctul său de vedere, echipa guvernamentală ar trebui să fie construită din oameni oameni cu experienţă şi din oameni noi.

"Nu am discutat şi nici nu vreau să dau niciun fel de nume cu privire la acest guvern. Nu am intenţia să intru în acest guvern alternativă. E un domeniu pe care îl urmăresc în continuare şi pe care lucrez de o lungă perioadă de timp, de altfel puteţi să urmăriţi toate iniţiativele mele legislative care vizează domeniul social, dar nu intenţionez să intru într-o astfel de echipă guvernamentală. Cred că trebuie să fie o echipă guvernamentală care să îmbine deopotrivă oameni cu experienţă şi oameni noi", a declarat liderul democrat-liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ