România a avut cele mai multe dosare de fraudă cu fonduri europene în 2019 din UE

| 10 sep, 22:44

Un raport al Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) a scos la iveală că România a avut cele mai multe dosare de fraudă cu fonduri europene în 2019 din Uniunea Europeană.

OLAF a investigat anul trecut cum s-au cheltuit fonduri europene în 42 de țări, soluționând 100 de dosare în total. 11 dintre acestea (peste o zecime) privesc doar fondurile europene cheltuite în România, situând țara noastră pe primul loc la acest capitol.

De asemenea, 9 din cele 11 dosare au fost soluționate cu recomandări din partea organismului european, potrivit Digi24.

Citeşte şi România a pierdut aproape 7 mld. euro în 2018 din neîncasarea TVA

Țara noastră apare în raportul OLAF la mai multe capitole privind fraude cu fonduri europene: ferme de acvacultură în zone unde nu există apă, fonduri europene pentru prevenirea incendiilor de pădure sau fonduri pentru managementul apelor uzate.

Manevre internaţionale tot mai complexe au fost folosite pentru deturnarea a 148 de milioane de euro în 2019, constată OLAF în ultimul raport.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 13:48
VashReabs
buy doxycycline hyclate cheap online
which country has cheap doxycycline Recent research Gornati et al

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ