România, campioană europeană pe echipe la gimnastică aerobică

| 11 noi, 2013

România a câştigat duminică marele premiu la Campionatele Europene de gimnastică Aerobică din Franţa, proba pe echipe, reuşind să depăşească Rusia şi Italia.

La individual însă, sportivele românce nu au avut rezultate la fel de bune, dar au reuşit să se menţină în top. Oana Corina Constantin s-a clasat pe locul al treilea în calificări, iar Maria Bianca Becze a ocupat locul cinci, reuşind astfel să ajungă în marea finală. La masculin, Mihai Zamnfir a terminat pe locul al doilea, iar Cristian Iordan a ajuns în finală de pe ultimul loc.

Reuşita echipei noastre a fost marcată şi de premierul Victor Ponta, care i-a felicitat pe sportivii români pe contul său de Facebook.

„Felicitări echipei naţionale de gimnastică aerobică pentru titlul continental câştigat la Campionatele Europene de la Arques (Franţa)”, a scris Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ