România, ruşinea Europei. Ce se va întâmpla cu drumul naţional de pământ

| 12 oct, 2013

Premierul Victor Ponta, a declarat, astăzi, că anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum naţional de pământ din România, respectiv DN 24 C Rădăuţi Prut-Manoleasa, întruât este "ruşinoasă" această situaţie.

Prezent la inaugurarea lucrărilor de modernizare a DN 29 Botoşani-Suceava, Victor Ponta a discutat cu reprezentanţii CNANDR şi despre celelalte lucrări de infrastructură rutieră din judeţul Botoşani şi a afirmat că anul viitor trebuie asfaltat DN 24 C Rădăuţi Prut-Manoleasa, care este drum naţional de pământ.

Ponta a fost informat că asfaltarea acestui drum costă aproximativ şase milioane de euro, el remarcând că preţul este cât pentru un kilometru de autostradă.

"La anul trebuie să punem banii pentru asfalt", a spus premierul, care a subliniat că este ruşinos că România mai are drumuri naţionale de pământ.

"Trebuie să facem ca în România să nu mai fie nici un drum naţional de pământ. Acesta e ultimul şi cred că e ruşinos pentru România să aibă drum naţional de pământ", a adăugat Ponta, citat de Mediafax.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ