România TV: Administratorul special al Realitatea Media audiat la DNA

| 30 aug, 2013

Preluarea suspectă a acţiunilor Realitatea Media între foştii şi actualii proprietari este subiect de anchetă la DNA. Astăzi a fost rândul lui Florin Bercea, administratorul special al Realitatea Media să se prezinte în faţa procurorilor DNA pentru a da explicaţii cu privire la preluarea acţiunilor trustului de către Elan Schwartzenberg.

Florin Bercea s-a prezentat vinei la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a da explicaţii în faţa autorităţilor cu privire la preluarea acţiunilor trustului de către Elan Schwartzenberg, informează România TV. În acelaşi dosar, au fost chemaţi la audieri şi Sorin Ovidiu Vântu dar şi fiica sa, Ioana Vântu.

Acest dosar a fost disjuns din cel al disparţiei lui Codruţ Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. La intrarea în sediul DNA, Florin Bercea a declarat că a venit să lămurească mai multe nereguli.

"Au fost mai multe nereguli şi în mandatul meu de administrator special şi împreună cu avocaţii a trebuit să facem cunoscute aceste nereguli pentru că altfel îmi atrage răspunderea personală faţă de acest subiect", a spus Florin Bercea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ