România TV: Studenta care a murit în tragedia aviatică din Apuseni nu trebuia să se afle în avion

| 21 ian, 2014

Aurelia Ion, studenta care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a urcat ca voluntar în avionul care a dus-o la moarte, potrivit România TV.

Tânăra avea 23 de ani şi învăţa la Institutul Medico-Militar din Bucureşti. Trupul neînsufleţit va fi adus în Bucureşti şi va fi depus la capela Spitalului Militar.

Aurelia Ion era o studentă model. Participa foarte des la acţiuni de voluntariat, împreună cu medicii de la Spitalul Fundeni, unde făcea practică.

"Aurelia era chiar încântată de ceea ce făcea, pentru că avea ocazia să participe la astfel de operaţiuni de prelevare de organe şi nu cred că este dat oricărui student să meargă sau să participe la aşa ceva. Era pasionată de ceea ce făcea. A mai efectuat un astfel de zbor", a declarat fratele tinerei, Ion Victor Alexandru.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ