România TV: Udrea: Este clar că USL se va rupe

| 21 oct, 2013

Deputatul PDL, Elena Udrea, consideră că USL se va rupe, iar liderul PNL Crin Antonescu se va îndrepta către electoratul de dreapta.

 

Elena Udrea este de părere că Uniunea Social Liberală se va rupe. În acest context liderul PNL se va îndrepta către electoratul de dreapta. Într-o intervenţie la România TV, Udrea s-a referit şi la Emil Boc, pe care Traian Băsescu l-a catalogat drept un potenţial candidat al dreptei la alegerile prezidenţiale.

"Emil Boc are şi un alt atu, acela că a câştigat Primăria Clujului. Referindu-mă la Crin Antonescu, este clar că USL se va rupe şi că Antonescu va încerca să capaciteze electoratul de dreapta. Antonescu va încerca să se poziţioneze ca lider al dreptei. Dar dacă mergi împotriva lui Băsescu ca şi candidat al dreptei, atunci nu ai logică politică", a declarat Elena Udrea, la România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ