România TV: Un bărbat a fost împuşcat în Bucureşti

| 15 sep, 2013

Un bărbat care încerca să jefuiască un magazin din Piaţa Gorjului, cartierul Militari, a fost împuşcat în picior şi torace de poliţişti, informează România TV. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

Evenimentul a avut loc, duminică dimineaţă, în jurul orei 04.00. Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul a spart două magazine din zona Piaţa Gorjului din cartierul Militari. Este vorba de o gogoşerie de unde bărbatul a reuşit să sustragă suma de aproximativ 80 de lei, iar mai apoi a spart şi un magazin de pâine. Acolo a fost observat de un echipaj de la secţia 9, notează RTV.net.

Poliţiştii l-au somat pe bărbat, însă acesta a încercat să fugă. Agenţii au tras apoi două focuri de armă şi l-au împuşcat în picior şi în torace.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii de la Criminalistică fac cercetări în acest caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ