RomaniaTV: Gigi Becali dă în judecată conducerea Penitenciarului Jilava

| 07 dec, 2013

Gigi Becali dă în judecată conducerea închisorii Jilava şi cere daune morale de un milion de euro. Becali este nemulţumit de modul în care a fost tratat de superiorii din penitenciar, informează România TV.

"Domnul Becali este decis să introducă o acţiune la instanţele de judecată, să solicite despăgubiri morale pentru situaţia care i s-a creat în mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Să fie obligate să-i plătească o sumă de bani domnului Becali, va solicita un milion de euro, cu titlul de daune morale", a declarat, la România TV, Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali.

Becali acuză că tratamentul la care a fost supus a fost dictat de o persoană din conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care va fi de asemenea chemată în instanţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ