Românul laureat al premiului Nobel, decorat de Klaus Iohannis

| 04 sep, 14:11

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat vineri, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, pe prof. univ. dr. Ștefan Walter Hell, laureat al premiului Nobel pentru Chimie, cu Ordinul Național ''Steaua României'' în grad de Mare Cruce, transmite Agerpres.

''În semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa carieră academică, devenind un reper al cercetării din domeniul nanoscopiei optice, pentru colaborarea strânsă avută cu specialiștii români și pentru promovarea imaginii țării noastre în mediile științifice internaționale, președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Național 'Steaua României' în grad de Mare Cruce domnului prof. univ. dr. Ștefan Walter Hell, fizician, membru de onoare al Academiei Române, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie'', se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Potrivit sursei citate, decorarea a fost făcută la propunerea președintelui Academiei Române, Ionel Valentin Vlad.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ