Romaşcanu: A echivala aterizarea unor bucăţi de dronă cu lipsa de securitate este o declaraţie politicianistă

| 11 oct, 21:36

Liderul senatorilor PSD, Lucian Romaşcanu, şi-a îndemnat, miercuri, în plenul Senatului, colegii din Parlament să abordeze orice discuţie despre războiul de la graniţe cu calm şi argumente, fără să transmită o stare nelinişte, pentru că România este parte a NATO şi este protejată.

 

"Suntem o ţară protejată, suntem într-o alianţă care ne asigură această protecţie. A echivala aterizarea unor bucăţi de dronă, cu cea mai mare probabilitate dărâmate în Ucraina, iar restul au trecut Dunărea, cu lipsa de securitate e doar o declaraţie politicianistă. (...) Este un război la graniţa noastră. Asta trebuie să ne unească, nu să tragem simpatii pe o linie politică, nişte voturi, încercând să creăm o stare nelinişte. Nimic nu poate fi exclus când ai un conflict la 100 de metri de graniţă, dar asta nu înseamnă că România, în această alianţă, riscă vreun moment", a afirmat Romaşcanu, în plen, la Ora Guvernului, la care a participat, la propunerea senatorilor USR, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.
Romaşcanu i-a rugat pe colegii din Parlament "să îşi înţeleagă menirea şi să adopte orice discuţie cu reprezentanţii Guvernului şi implicit cu ministrul Apărării cu calm şi cu argumente, astfel încât să afle ceea ce e cu adevărat important şi nu să plieze răspunsurile ministrului pe mesajul lor, încercând să îşi valideze neliniştile".

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ