Romtelecom scoate la vânzare 42 de proprietăți din propriul portofoliu imobiliar

| 24 apr, 2013

Un număr de 42 de proprietăți aflate în portofoliul Romtelecom în 16 județe vor fi scoase la vânzare de către operatorul de telecomunicații.

Romtelecom scoate la vânzare o parte a portofoliului său imobiliar, din 16 județe: Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Constanța, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui și Vrancea, plus București, ca parte a strategiei sale de optimizare a eficienței.

Compania va iniția licitații pentru un total de 42 de proprietăți, conform cerințelor și proceselor interne din cadrul companiei, iar detalii și fotografii ale imobilelor sunt disponibile pe site-ul dedicat, www.realestate.romtelecom.ro
Procesul de vânzare reprezintă parte a strategiei Romtelecom de a-și optimiza resursele, de a reduce complexitatea portofoliului său de proprietăți imobiliare, dar și pentru a crește eficiența și a se concentra pe operațiuni specifice domeniului său principal de activitate.
Potrivit operatorului telecom, pagina de Internet dedicată proprietăților imobiliare ale Romtelecom a fost lansată în anul 2010 și include proprietățile companiei disponibile pentru închiriere sau vânzare (terenuri sau spații cu diverse destinații - comerciale, tehnice, spații de birouri, de depozitare, destinate activităților turistice sau apartamente).
Romtelecom a înregistrat, în 2012, o cifră de afaceri de aproape 620 milioane de euro, în timp ce Pro Forma EBITDA a crescut cu aproape 11%, la circa 166 milioane euro.
Numărul clienților de internet de bandă largă a înregistrat o creștere de peste 5% la finalul lui 2012, comparativ cu anul 2011. Totodată, pe segmentul business, Romtelecom și/a menținut poziția de lider pe piața de comunicații fixe (date, internet și voce).

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ