Roşca Stănescu, DEZVĂLUIRI bombă: Loja masonică "DNA". Cum este implicat TRAIAN BĂSESCU

| 19 feb, 15:49

Sorin Roşca Stănescu dezvăluie, într-un editorial incediar, corupţia din cadrul unei loji masonice ce ar fi penetrat Direcţia Naţională Anticorupţie şi Autoritatea Naţională de Integritate.

Legăturile acestei loji duc până la Cotroceni, până la unul din foştii colaboratori ai lui Traian Băsescu, respectiv Daniel Moldoveanu, şeful Comunităţii Naţionale de Informaţii.

Il avertizez pe cititor, indiferent cine e acesta, ca textul de mai jos nu este un editorial, ci reprezinta o dezvaluire. Despre penalii unei loji masonice. Care, cu sprijinul altor penali, ai aceleasi loji masonice, au functionat savarsind infractiuni, atat in interiorul DNA, cat si la varful Autoritatii Nationale de Integritate. Iar capo di tutti capi s-a aflat la Cotroceni, a fost unul dintre principalii colaboratori ai presedintelui Traian Basescu, a condus, in mod direct, Comunitatea Nationala de Informatii si se numeste Daniel Moldoveanu. El este, in mod direct, legat prin loje si preocupari de tip infractional de trei personaje Catalin Macovei si Horia Georgescu, care au condus, succesiv, Agentia Nationala de Integritate, dupa ce s-au umplut de bube in cap la Directia Nationala Anticoruptie, si de Razvan Murgeanu, fost viceprimar al Capitalei si el colaborator apropiat al lui Traian Basescu” scrie Sorin Roşca Stănescu pe siteul corectnews.ro.

Din aceeaşi lojă masonică ar face parte şi fostul ministru de finanţe, Daniel Chiţoiu, care se mai numea şi „Loja DNA”.

Sorin Roşca Stănescu îi acuză pe Horia Georgescu, Cătălin Macovei şi Răzvan Murgeanu că ar fi organizat un „grup criminal organizat”, prin care obţineau sume mari de bani de la persoanele aflate în litigii la Primăria Capitalei.

„Schema” prevedea ca Răzvan Murgeanu, viceprimar al Capitalei, oferea informaţii din interior despre litigii, iar ceilalţi se prezentau în faţa victimelor cerându-le sume mari de bani pentru a interveni sau „în schimbul tăcerii”, scrie SRS.

O veritabila taxa de protectie. Ajutati fiind si de faptul ca, in calitatea pe care o aveau la DNA, aveau acces la site-ul institutiei care se ocupa cu prevenirea si combaterea spalarii banilor. De obicei, Razvan Murgeanu juca, in aceasta ecuatie, rolul de „pitic bun”. Adica, venea si ii propunea victimei un targ financiar pentru ca dosarul respectiv sa fie clasat sau tinut in sertar sau, in unele situatii, contrafacut. Una dintre victimele lor a fost un renumit matematician, care a facut o infractiune legata de utilizarea fondurilor europene. La barul Terminus din Bucuresti, prin intermediul unui interpus, dupa ce matematicianul fusese, in prealabil, bine „prelucrat”, acesta le-a oferit drept mita celor doi, suma de 30.000 de euro. Taxa de protectie. Urma ca Horia Georgescu, actualul sef ANI, sa efectueze un raport de constatare tehnico-stiintifica, in calitatea pe care o avea atunci, de expert DNA si de colaborator apropiat a lui Catalin Macovei. Din expertiza care s-a si facut a rezultat ca fondurile europene nu ar fi fost delapidate. Catalin Macovei s-a tinut de cuvant, a luat banii si expertiza lui Horia Georgescu si a ingropat dosarul”, a scris jurnalistul.

Pentru a citi întreg materialul faceţi click AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ