Rovana Plumb: Congresul PSD ar trebui să aibă loc după alegerile parlamentare

| 17 iul, 16:40

Congresul PSD ar trebui să aibă loc la termen, după alegerile parlamentare, a declarat, vineri, la Piatra-Neamţ, preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, potrivit Agerpres.

 

'Merg ca şi până acum pe ideea să continuăm această guvernare, cea mai bună din ultimii 10 ani, în cadrul unei coaliţii stabile şi solide. Avem nevoie de stabilitate politică. Aceasta este propunerea mea şi mesajul meu la Comitetul Executiv. Doar Comitetul Executiv poate stabili data congresului. Cel mai corect cred că ar fi ca acest congres să aibă loc la termen, după alegerile locale şi alegerile parlamentare. PSD se pregăteşte şi are toate acţiunile politice puse la punct astfel încât să putem câştiga alegerile locale şi cele parlamentare', a afirmat Rovana Plumb, într-o conferinţă de presă.

Aceasta a adăugat că speră ca la şedinţa de săptămâna viitoare a Comitetului Executiv al PSD să primească în continuare sprijinul colegilor pentru funcţia de preşedinte interimar al PSD.

'Vă asigur că PSD nu rămâne doar cel mai mare partid, ci la fel de unit şi solidar ca până acum. PSD are o echipă de conducere funcţională, guvernul este condus de cel mai puternic şi eficient premier din ultimii 10 ani, Victor Ponta, care se bucură de o susţinere din partea PSD, UNPR şi ALDE având o coaliţie solidă la guvernare', a adăugat Plumb.

În prezent există în PSD opinii diferite cu privire la organizarea Congresului partidului pentru alegerea noii echipe. În timp ce Liviu Dragnea solicită organizarea în această toamnă a congresului, Victor Ponta susţine organizarea acestuia după alegerile locale sau chiar după cele parlamentare.

Comitetul Executiv al PSD va hotărî, săptămâna viitoare, data convocării Congresului partidului şi cine va asigura conducerea interimară până la organizarea congresului.

Preşedintele interimar al PSD participă, vineri, la conferinţa judeţeană de alegeri a filialei PSD Neamţ.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ