Ecaterina Andronescu: PSD ar trebui să organizeze cât mai repede un congres

| 17 iul, 16:33

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Oradea, că este necesară organizarea cât mai curând a unui congres pentru alegerea unui preşedinte al partidului, potrivit Agerpres.

'Nu cred că PSD se află într-o situaţie în care toată lumea ne vede în dezmembrare sau în dezagregare. Departe de a fi în această situaţie. Cred că preocuparea noastră şi puterea PSD stă în organizaţiile judeţene, care, fără îndoială, nu numai din judeţul Bihor, din judeţele prin care adesea trec, sunt organizaţii puternice şi care ne pun în situaţia să clarificăm cât se poate de repede problemele de la vârful partidului în ce priveşte asigurarea conducerii pe următoarea perioadă de timp. Cred că este nevoie de un congres pe care să-l organizăm cât mai repede cu putinţă, ca prin votul colegilor să fie un preşedinte legitimat de vot şi în spatele căruia să ne aşezăm pentru a demara rezolvarea problemelor pe care le avem', a afirmat Ecaterina Andronescu.

Ea a adăugat că are încredere în colegii săi, care 'cu inteligenţă, înţelepciune şi pricepere' vor trece destul de repede peste acest moment, care, din exterior, pare mai dificil.

'Cred că suntem un partid suficient de consolidat şi de bine aşezat şi din punct de vedere al resurselor umane de care dispunem în aşa fel încât să putem merge mai departe cu guvernarea şi să susţinem guvernul în proiectele foarte importante nu pentru PSD şi nu pentru liderii acestui partid, ci pentru cei care au aşteptări ca o guvernare să producă efecte favorabile', a spus Andronescu.

Senatorul PSD s-a arătat convinsă că după reducerea TVA-ului la produsele alimentare, după restituirea resurselor financiare pe care le-au oprit guvernele anterioare, dar şi alte măsuri cu efecte benefice pentru economia ţării, PSD are toate motivele să continue guvernarea până la încheierea mandatului. 'Chiar şi să ne prezentăm în faţa electoratului în 2016 cu rezultatele acestei guvernări şi să cerem să primim sau nu un alt mandat pentru următoarea perioadă', a conchis Ecaterina Andronescu.

Preşedintele Comisiei de învăţământ de la Senat a fost invitată la Oradea de către conducerea Universităţii de stat, unde a avut discuţii pe tema legii educaţiei, în diverse aspecte privind învăţământul universitar.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ