Rovana Plumb: Guvernul Cioloș, care este unul politic, susținut de PNL și de președintele Iohannis, a blocat România

| 26 oct, 17:02

Vicepreședintele PSD Rovana Plumb a declarat miercuri că guvernul Cioloș, susținut de PNL și de președintele Iohannis, 'a blocat România, a blocat fondurile europene'.

''Acest guvern, care este un guvern politic, susținut de PNL, susținut de președintele României, acest guvern a blocat România, a blocat fondurile europene, a blocat toate măsurile pe care noi le-am propus pentru ca românii să o ducă mai bine. Și ați văzut ce s-a întâmplat cu cele trei proiecte de lege care au fost adoptate, atât cu Legea dării în plată, cât și cu Legea reconversiei creditelor în franci și ieri (marți, n.r.), în urma adoptării de către Parlament a inițiativei președintelui Liviu Dragnea pentru eliminarea a 102 taxe, au anunțat, la fel, că o vor contesta la Curtea Constituțională'', a precizat Rovana Plumb.

Rovana Plumb, deputat în Colegiul 2 Pucioasa din Dâmbovița, deschide lista de candidați a PSD Dâmbovița la Camera Deputaților la alegerile parlamentare din acest an.

Tag-uri: Rovana Plumb
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ