ROVANA PLUMB, prima reacție după declarațiile lui Zgonea: Să nu ne creăm singuri mai multe crize

| 16 iul, 19:30

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, joi seară, cu privire la afirmațiile făcute de Valeriu Zgonea, pentru Associated Press, că membrii partidului de guvernare ar trebui să aibă grijă să nu își creeze singuri "mai multe crize decât este cazul", în contextul în care asupra PSD există presiuni.

"Desigur că asupra PSD există presiuni și nu cred că trebuie să nu spunem acest lucru. În ceea ce privește Congresul, așa cum am spus de fiecare dată, data Congresului va fi stabilită de către Comitetul Executiv, iar în rest, cred că trebuie să avem grijă să nu ne creăm singuri mai multe crize decât e cazul și să găsim soluții ca împreună să putem să mergem mai departe", a spus Rovana Plumb.

Citeşte şi: VALERIU ZGONEA, atac fără precedent: PSD este în CRIZĂ, cu liderul INCULPAT şi viceliderul condamnat

Plumb a subliniat că actuala coaliție de guvernare va merge mai departe cu Victor Ponta premier.

"Eu v-am spus că eu cred că nu trebuie să ne facem mai mult în interiorul partidului singuri, să generăm crize decât e cazul. Nu am apucat să vorbesc cu domnul președinte Zgonea. Este vorba de presiunea pe care o fac cei din Opoziție de a părăsi guvernarea și vreau să vă spun că acest lucru nu se va întâmpla. Guvernul Ponta va merge mai departe cu Victor Ponta premier, în cadrul coaliției la guvernare, alături de UNPR și ALDE. Bineînțeles, presiunile permanente pe care le auzim", a adăugat președintele interimar al PSD.

Întrebată dacă există o legătură între presiunile pe care le exercită Opoziția și ultimele declarații ale președintelui Camerei Deputaților, Plumb a afirmat:

"Nu, nu fac o legătură. Am spus-o la modul general", a răspuns Rovana Plumb.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ