RTV: Mai mulți monahi de la Muntele Athos au mers la Rahova, la Gigi Becali

| 01 iun, 2013

Un grup de mai mulţi călugări de la muntele Athos au venit, sâmbătă dimineaţa, în România pentru a merge la Gigi Becali la penitenciarul Rahova, informează România TV. Călugării vor să îl susţină pe Becali şi chiar să ţină o slujbă la biserica închisorii.

Mai mulţi călugări de la muntele Athos au sosit, sâmbătă dimineaţă, la penitenciarul Rahova, la Gigi Becali. Cererea acestora de a-l vizita, sâmbătă, pe Gigi Becali a fost refuzată deoarece omul de afaceri a primit deja maximul de vizite permise pentru această perioadă de 21 de zile în care se află în carantină.

Un reprezentant al călugărilor a spus că aceştia vor merge şi duminică la penitenciar. Monahii vor să ţină şi o slujbă la biserica penitenciarului. "Este vorba despre un grup de 10-12 călugări care au venit să îl susţină de pe muntele Athos pe Gigi Becali. Noi formulăm o cerere către Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru a li se putea permite acestora să susţină şi să poată chiar oficia o slujbă la biserica penitenciarului", a declarat Robert Ionescu, unul dintre avocaţii lui Becali.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ