RTV.net: Antonescu: Vom găsi momentul optim pentru referendumul privind Constituţia

| 27 iun, 2013

Crin Antonescu a declarat, joi, că data referndumului va fi stabilită în urma discuţiilor din cadrul USL, precizând că electoratul va fi chemat la vot la "momentul optim".

"Am evocat acest lucru şi am formulat oficial punctul de vedere că acest efort de modificare a Constituţiei e unul foarte serios. Nu e un episod dintr-un joc politic. Nu e Constituţia lui Crin Antonescu sau a nu ştiu cui. Nu ne batem joc de oamenii care vin la vot. De aceea vom găsi momentul optim să facm în aşa fel încât oamenii să nu se exprime degeaba. E vorba de momentul optim ca aceai cetăţeni ai României care vor să-şi exprime punctul de vedere să nu vină la vot degeaba. Vom lua o decizie în USL şi vă vom informa. Eu, în principiu, cred că un referendum trebuie făcut separat de alte alegeri", a precizat liderul liberal Crin Antonescu, anunţă RTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ