RTV.NET: Prejudiciul din dosarul Trofeul Calității, plătit din conturile fiului lui Adrian Năstase

| 14 mai, 2013

Andrei Năstase, fiul fostului premier, a virat prin ordin de plată peste 3 milioane de lei în contul Inspectoratului de Stat în Construcții, contravaloarea prejudiciului stabilit de instanța de judecată pentru tatăl său în dosarul Trofeul Calității.

Fiul lui Adrian Năstase a plătit prejudiciul în valoare de 750.000 de euro pe 15 februarie, prin ordin de plată, direct din contul său în contul Inspectoratului de Stat pentru Construcţii, deschis la Trezoreria Sectorului 5. Banii au fost viraţi cu menţiunea că suma reprezintă prejudiciul din dosarul Trofeul Calităţii, informează România TV.

Informaţia a fost preluată din dosarul depus de Adrian Năstase la Judecătoria Sectorului 5, prin care dă în judecată Insepectoratul de Stat în Construcţii pentru defăimare. Mai mult, el vrea ca hotărârea judecătorească să fie publicată de inspectorat.

Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tafic de influență în dosarul Trofeul Calității, din care a efectuat doar opt luni, fiind eliberat pentru bună purtare. El a plătit și despăgubirile stabilite ca prejudiciu de instanță, în sumă de 750.000 de euro. Întrebat în urmă cu câteva zile de unde a avut atâția bani pentru plata despăgubirilor, Năstase a răspuns: „Ştiu că vă intersează acest subiect. Când va fi momentul voi da aceste explicaţii. Acum nu este momentul”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ