RTV.NET: Primele declaraţii ale medicilor despre starea de sănătate a Elenei Băsescu şi a fiicei sale

| 01 sep, 2013

Medicul Leonard Grecescu de la Spitalul Universitar a declarat că atât Elena Băsescu, cât şi micuţa Sofia Raisa sunt sănătoase şi au o evoluţie favorabilă. Bogdan Ionescu, soţul fiicei preşedintelui, a asistat la naştere şi nu s-a dezlipit niciun moment de proaspăta mămică.

"Atât mama, cât şi copilul sunt bine. Evoluţia este favorabilă. Elena Băsescu este împreună cu soţul său în salon. Toţi sunt bine", a declarat medicul Leonard Grecescu la România TV.

Elena Băsescu s-a internat sâmbătă în jurul orei 8.30 la Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Universitar Bucureşti, din cauza unor contracţii dureroase. Prin urmare, medicii au decis efectuarea de urgenţă a unei operaţii cezariene.


"A fost o decizie de ultim moment, impusă de vârsta sarcinii şi de problemele pe care le avea doamna Elena Băsescu. Deşi mama şi-a dorit foarte mult să nască natural, din cauza contracţiilor dureroase, medicii au decis să nască prin cezariană", a explicat medicul.

Micuţa Sofia Raisa se află în salon alături de părinţii săi. Elena Băsescu va mai rămâne câteva zile în spital.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 2013
mihai
re:
e uman si normal ca o femeie la timpul ei sa aduca un copil pe lume ,dar cu ce dracu ma incalzeste pe mine ca a fatat baseasca ai mica????sau tiganiile din platou.............va credeam un post mai nationalist,mai catre popor dar vad ca m-am inselat........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ