RTV.NET: Sfinţirea maşinii a fost introdusă pe lista serviciilor oferite de BOR

| 24 iul, 2013

Biserica Ortodoxă Română a introdus slujba de sfinţire a autoturismelor pe lista serviciilor. Preoţii spun că tariful pentru sfinţirea maşinii nu este fix, fiecare proprietar va plăti cât vrea, potrivit RTV.NET.

Prima slujbă de sfinţire a maşinilor după noua lege a bisericii a avut loc la Piteşti. Un preot a dat cu busuiocul pe mai multe autoturisme, la cererea şoferilor. Părintele a tăiat şi chitanţă pentru serviciul prestat.

"Drumurile noastre sunt aşa cum sunt, de multe ori sunt şi evenimente rutiere şi m-am gândit că e necesară o sfinţire ca Dumnezeu să ne ajute să nu avem evenimente rutiere neplăcute", a declarat şoferul a cărui maşină a fost sfinţită.

Tariful pentru sfinţirea maşinii nu este fix. Preotul a menţionat că fiecare plăteşte cât doreşte.

"Este vorba despre rugăciunea specială pentru binecuvântarea maşinii. Pentru ca maşina pe care o conduc să facă numai drumuri frumoase şi totul să fie într-o atmosferă plăcută. Practic asigurare divină", a spus preotul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ