Rudele victimelor din Colectiv protestează față de candidatura lui Piedone la Primăria Sectorului 4

| 13 apr, 14:41

Asociaţia Colectiv GTG 3010  formată din supravieţuitori şi rude ale decedaţilor în urma incendiului din Colectiv protestează în mod ferm faţă de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la funcţia de primar al Sectorului 4.

Aceștia au publicat un mesaj peFacebook prin care au declarat că ei nu mai cred că Piedone va mai putea executa o funcție prin care să fie responsabil de siguranța zilnică a unui număr atât de mare de cetățeni cum este cazul Sectorului 4 al capitalei.

„Asociaţia Colectiv GTG 3010 si rude ale decedatilor ca urmare a tragediei produse in clubul Colectiv in noaptea de 30.10.2015, situat pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti, protesteaza in mod ferm fata de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la functia de primar al Sectorului 4.

Avand in vedere ca demisia sa din functia de primar a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv, respectiv una dintre cele mai mari catastrofe cu aflux masiv de arsi din istoria nu doar nationala, ci si internationala recenta, nu credem ca domnia sa mai poate executa o functie prin care sa fie responsabil de siguranta zilnica a unui numar atat de mare de cetateni cum este cazul Sectorului 4 al capitalei.

Un candidat pentru functia de primar in aceasta perioada, post-Colectiv, trebuie sa fie o persoana asupra careia sa nu planeze nici o umbra legata de conduita sa morala, civica si, mai ales, o persoana care sa nu lezeze prin candidatura sa memoria celor 64 de victime ale incendiului. Si nici sa adanceasca si mai tare suferinta supravietuitorilor sau a familiilor, prietenilor, apropiatilor celor care au avut de suferit in urma acestei tragedii", au scris aceștia pe rețeaua de socializare.

Asociatia Colectiv protestează față de candidatura lui Piedone la Primăria Sectorului 4

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ