Rugăciunea care alungă depresia

| 07 aug, 17:51

Atunci când suntem extrem de supărați și necajiți pentru soarta noastra dura, avem tendinta de a face lucruri negandite de care ne pare rau ulterior. Singura metoda prin care ne putem curata de gandurile necurate si de suparari este rugandu-l pe Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa ne faca mai buni si mai optimisiti.

Rugăciunea care alungă depresia.

„Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si ape intrat-au pana la sufletul meu – dar intru Tine este toata nadejdea mea. Tu cunosti pricina raului ce ma bantuie. La Tine perii capului meu sunt numarati.

Citește și:  LEACUL pentru DEPRESIE descoperit de cercetători

âLa Tine deci scap si pe Tine Te rog sa departezi de la mine orice rau pierzator de suflet si sa-mi ajuti a birui toate ispitele ce ma invaluie – ca Tu esti intarirea, scaparea si izbavitorul meu, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.”

Este dovedit stiintific ca rugaciunea imbunatateste autocontrolul, te face mai sociabil si te face sa ierti. Atunci cand treci printr-un moment de cumpana, conform oamenilor de stiinta de la Universitatea Saarland, oamenii isi pot stapani autocontrolul dupa doar 5 minute de rugaciune, notează teo.

De asemenea, rugaciunea compenseaza efectele negative ale stresului, reducand considerabil riscul de a suferi de anxietate sau depresie.

Tag-uri: depresia, rugăciunea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ