Rugby: ''Stejarii'' au participat la festivitatea de bun venit la Cupa Mondială

| 18 sep, 10:44

Naționala de rugby a României a participat, joi seara, la Festivitatea de bun venit la Cupa Mondială, organizată de England Rugby la Christ Church Spitalfields, o biserică anglicană construită între 1714 și 1729, potrivit unui comunicat remis presei de Federația Română de Rugby.

Festivitatea a fost deschisă de corul de copii de la Școala St. Aubyn, care a interpretat melodia ''World in Union'' în fața unui public numeros prezent la eveniment. Vicepreședintele World Rugby, Oregan Hoskins, și președintele Federației Engleze de Rugby, Jason Leonard, le-au urat bun venit ''Stejarilor'' și succes la aceasta ediție a Cupei Mondiale.

Jucătorii au primit medaliile de participare și faimoasele șepcuțe brodate cu logo-ul Cupei Mondiale, care se oferă la fiecare ediție a competiției și prin care se atestă calitatea de jucător.

Cel mai emoționat a fost Sabin Strătilă, care, la 20 de ani, este cel mai tânăr component al echipei naționale. ''Am avut emoții foarte mari. Mă bucur că mi s-a oferit această șansă de a fi aici, în echipă, și vreau să ajut cât pot mai mult. A fost o ceremonie frumoasă, toți au fost foarte primitori și amabili cu noi, sunt momente pe care orice jucător le visează'', a declarat Strătilă.

Vineri, în ziua inaugurală a competiției, ''Stejarii'' vor avea două antrenamente, unul de la ora 12,00 (ora României) și al doilea de la ora 18,00. Ambele vor avea loc la Dulwich College și vor fi deschise presei doar în primele 15 minute.

La Cupa Mondială din Anglia (18 septembrie — 31 octombrie), România face parte din Grupa D și va întâlni, pe 23 septembrie, pe Franța, vicecampioana mondială, pe Stadionul Olimpic din Londra, pe 27 septembrie va avea loc meciul cu irlanda, deținătoarea titlului în Turneul celor Șase Națiuni, pe Wembley, în data de 6 octombrie, la Leicester, este programat meciul cu echipa Canadei, ultimul meci din grupă urmând să aibă loc pe 11 octombrie, la Exeter, contra Italiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ