Rus: Transalpina este în situaţia de copil orfan. Este deschisă, cu statut de drum în lucru

| 11 iul, 2014

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune că DN 67 C - Transalpina - este în situaţia de "copil orfan" deoarece nu a fost preluat de către CNADNR de la constructor, care ar fi în faliment, precizând că şoseaua este deschisă, dar cu "statut de drum în lucru".

Întrebat de jurnalişti, vineri, la Alba Iulia, în ce situaţie se află şoseaua Transalpina care traversează şi o porţiune din judeţul Alba, Ioan Rus a spus că drumul se află în situaţia de "copil orfan" deoarece nu a fost preluat de către CNADNR de la constructor, iar acesta ar fi în faliment sau preluat de o firmă aflată în insolvenţă.

"Transalpina este în situaţia de copil orfan. Adică ea nu a fost preluată de către CNADNR de la constructor, constructorul e în faliment sau nu ştiu exact cum e, a fost preluat de o firmă de insolvenţă, o primă firmă de insolvenţă care a renunţat, ăia şi-au dat demisia din insolvenţă şi a luat-o a doua (…). Transalpina e un copil orfan, care nu are tată, nu are mamă în acest moment şi încercăm să vedem prin serviciile de protecţie socială, de asistenţă, de casa copilului să-i găsim o soluţie în acest moment. Ăsta e adevărul adevărat", a mai spus Rus.

Întrebat dacă Transalpina este deschisă circulaţiei, Ioan Rus a răspuns că "este deschisă cu statut de drum în lucru" şi cu restricţii de rigoare.

"Este deschisă. Atâta doar că e un statut de drum în lucru, adică cu restricţiile de rigoare, atenţionat fiecare să umble cu grijă acolo că nu-s finalizate chiar toate chestiunile", a adăugat Ioan Rus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ