Ruşanu: Sperăm să avem în două sau trei săptămâni noua organigramă ASF

| 18 iun, 2013

Noua organigramă a Autorităţii de Supraveghere Financiară ar putea fi finalizată în aproximativ două sau trei săptămâni urmând ca numărul de angajaţi să fie restructurat cu maxim 15%, a afirmat preşedintele Autorităţii, Dan Radu Ruşanu.

“ În următoarea perioadă avem de gând să facem o reorganizare a ASF, o structură care să fie mai eficientă, mai lucrativă şi mai flexibilă prin armonizarea celor trei entităţi - pensii private, piaţă de capital şi asigurări - şi crearea unor direcţii comune care să coordoneze activitatea întregului ASF. Mă refer aici la direcţii comune - Direcţia de IT, Direcţia economică, Direcţia de control, Direcţia juridică şi cea de resurse umane. De asemenea, consolidarea supravegherii prin elaborarea unor norme comune pentru toate cele trei entităţi. Sperăm ca în două sau trei săptămâni să avem acea nouă organigramă a ASF. Vrem să facem o restructurarea a numărului de angajaţi - până la 15%, maxim 15% şi chiar mai puţin - pentru că direcţiile de linie rămân aceleaşi şi sperăm să aibă un grad de încărcare chiar mai mare dar direcţiile comune vor trebui automat restructurate” , a spus Ruşanu.

Potrivit preşedintelui ASF, armonizarea celor trei entităţi reprezintă un lucru destul de “ “ complicat” “  care ar putea să se realizeze până în luna septembrie. 

Ruşanu a precizat că doreşte ca ASF să organizeze periodic consultări cu reprezentanţii pieţei financiare la care să participe şi reprezentanţi ai mediului universitar. 

“ Avem în proiect o consultare periodică cu reprezentanţii pieţei financiare non-bancare cu privire la toate proiectele care vor fi promovate de ASF în cadrul unor comitete consultative la care vor participa, pe lângă reprezentanţii pieţei şi ai ASF, şi reprezentanţi ai mediului universitar” , a adăugat Ruşanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ