Ruşii demontează şi vând Rafo Oneşti la fier vechi

| 03 feb, 13:31

Acţionarul majoritar al Rafo Oneşti a cerut includerea în agenda AGA din 18 februarie vânzarea „activelor şi utilajelor aferente ale companiei”. Rafinăria nu mai fucţionează de mai mulţi ani.

Petrochemical Holding Gmbh, care are peste 95% din acţiunile Rafo Oneşti, cere celorlalţi acţionari ca, „datorită situaţiei financiare”, directorul general să fie împuternicit „să înceapă procedura de desfacere (vânzare) a activelor şi utilajelor aferente ale companiei”, se spune într-un raport trimis la Bursa din Bucureşti, privind actualizarea ordinii de zi a AGA din 18 februarie.

Preţul de vânzare a activelor şi a utilajelor „se va stabili în baza preturilor utilajelor pe piaţa second - hand (utilaje folosite, dar nu poate fi mai mic decât preţul fierului vechi pe piaţa locală românească în ziua semnării contractelor de vânzare / cumpărare”.

Citeşte mai mult pe economica.net

 

Tag-uri: Rafo Onesti, Rusia
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ