S-a aflat ADEVĂRATUL MOTIV al morţii lui Vadim Tudor: Fiica cea mică îl DEZAMĂGISE. Tribunul era distrus

| 08 oct, 01:31

Oana Zăvoranu a dezvăluit, aseara, la Dan Capatos că Vadim Tudor a suferit mult înainte să moară.  Şi asta din cauza fetei sale mai mici, care cu doar două săptămâni înainte de moartea acestuia fugise de acasă.

Eugenia, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor şi-ar fi dezamăgit profund tatăl cu doar câteva săptămâni înainte ca acesta să moară, povesteşte Oana Zăvoranu.

Vadim Tudor i-ar fi cerut Oanei Zăvoranu să îl ajute când i-a fugit fata de acasă cu un băiat. Acest lucru s-ar fi întâmplat cu puţin timp înainte ca tribunul să moară.

"Vadim şi-a petrecut ultimele zile alături de mine. Mi-a cerut să-l ajut când i-a fugit fata de acasă cu un băiat", a povestit querida în emisiunea lui Dan Capatos.

CITEŞTE ŞI Vadim îşi înşela SOŢIA cu puţin timp înainte de a MURI. Cine este MISTERIOASA amantă

Ba mai mult, aceasta spune că Vadim ar fi fost distrus din cauza fugii Eugeniei şi ar fi făcut tot posibilul să nu se afle pentru a nu izbucni un scandal monstru în presă.

"Am văzut un Vadim descompus la faţă. Era distrus", a declarat Oana Zăvoranu.

Vedeta a mai spus că l-ar fi însoţit pe tribun acasă la iubitul fetei, moment în care Vadim ar fi zis: "O, doamne, copilul ăsta o să mă bage în pământ".

Corneliu Vadim Tudor, preşedinte al Partidului România Mare, a murit acum 3 săptămâni în urma unui infarct.

Citeşte şi: Un mare scriitor aruncă BOMBA: "Vadim NU a murit"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

17 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 10:39
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
Lipsurile nu apar decat atunci cand nu esti constient de abundenta din jur.Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige banu in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa [email protected]
26 oct, 09:49
Lidia
Cautam colaboratori in cel mai cautat program!
Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email [email protected]
12 oct, 14:56
Irina
SISTEM NOU DE LUCRU ACASA !
SISTEM NOU DE LUCRU ACASA !

Pentru timpuri moderne, metode moderne de castig! Acum exista mijloace
pentru toti! TE AȘTEPTAM ÎN ECHIPA NOASTRA ! Iti oferim instruire gratuita
si de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de completare
in timpul liber a veniturilor tale. Trebuie doar sa te hotarasti acum! Cere
mai multe informatii la adresa de email: [email protected]
10 oct, 02:12
radulian
carnatzareasa fata tribunului
pai daca i-a placut carnatzul???!!!!ce ,daca era fata tribunului,nu putea fi si carnatzareasa???cum sa nu!!!!ii place fetei,"balonul" ala lunguietz ce ii zice falus...deci ii place tzatzuca !!!
10 oct, 03:11
Jock
Esti o mare mizerie, cum de te rabda pamintul ? Radulian infectul si analfabetul. Vezi ca invidia ucide, nu ca ar fi pacat de tine,dimpotriva , traiesti degeaba pe acest pamint, rusine sa-ti fie.
31 oct, 17:28
Giacomo
GUNOI ! asta esti "amice" , si ca tine mare parte a asa zisei "societati" romanesti ! Voi , paduchi astia care nu va puteti caca de foame si care va semnati punind degetul , va gasiti sa faceti comentarii vis a vis de teme care va depasesc cu mult nivelul intelectului posedat . Taceti si priviti in continuare la o bere si un mic cum altii , cu ceva neuroni , va peniseaza furindu-va si tepuindu-va si bruma ce a mai ramas poporului roman.
09 oct, 01:36
Proiect
proiect nou
Cautam oameni seriosi si interesati sa colaboreze cu noi intr-un proiect de promovare a cartii online. Va asteptam in echipa noastra pentru o colaborare profitabila. Rugam maxima seriozitate. Pentru detalii, contactati unul dintre membri echipei noastre, la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ