S-a aflat din ce CAUZĂ a murit rockerul Scott Weiland în vârstă de 48 de ani

| 19 dec, 11:22

Moartea, la începutul lunii decembrie, la 48 de ani, a cântărețului Scott Weiland a fost cauzată de o supradoză de droguri și alcool, conform unui raport medical difuzat vineri și preluat de AFP.

Fostul solist al grupurilor rock americane Stone Temple Pilots și Velvet Revolver, cunoscut pentru diferitele ale dependențe, "a murit ca urmare a unui amestec toxic de droguri", se arată într-un comunicat al medicului legist din Hennepin (statul Minnesota, nordul Statelor Unite), unde a murit cântărețul în 3 decembrie, în timpul unui turneu.

În corpul lui Weiland au fost găsite cocaină și MDA, un stimulent care circulă frecvent în cluburile de noapte, precum și etanol, care provenea probabil din alcoolul consumat. Medicul legist a ajuns la concluzia că decesul a fost accidental.

Scott Weiland s-a luptat pe parcursul întregii sale cariere cu dependența de droguri și alcool, lucru care i-a complicat relația cu membrii grupurilor în care a cântat. El anunțase recent că scăpase de dependența de heroină.

După moartea artistului, mulți muzicieni i-au salutat memoria, însă fosta sa soție a spus că Weiland nu trebuie glorificat fiindcă a fost un tată absent care își neglija copiii de 13 și 15 ani și uita adesea să le trimită pensia alimentară.

La începutul anilor 1990, grupul Stone Temple Pilots, din care făcea parte Scott Weiland, a lansat câteva piese emblematice ale genului grunge, tip de rock alternativ, amintește AFP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ