S-a batut palma. Un fotbalist din generaţia de aur va prelua Rapidul

| 24 mar, 2014

Rapidul va avea un nou patron in cateva zile, antrenorul echipei, Viorel Moldovan, ajungand la un acord de principiu cu actualii proprietari. Dupa mai multe ore de negocieri, "Moldo-gol" a batut palma cu Adrian Zamfir pentru preluarea clubului, anunta Gazeta Sporturilor.

Afacerea va fi perfectata in aceasta saptamana, dupa ce avocatii celor doi se vor intalni pentru a pune la punct ultimele detalii ale tranzactiei.

Moldovan, care este sprijinit de un grup de investitori, va plati aproximativ jumatate de milion de euro pentru a prelua echipa.

Zamfir a devenit actionar majoritar al Rapidului in urma cu aproape un an, atunci cand a achizitionat echipa de la George Copos. Alaturi de partenerul sau, Nicolae Cristescu, si-a propus sa salveze gruparea din Giulesti de la faliment, insa nu a reusit decat sa o adanceasca in criza.

Rapidul, care se afla in insolventa din iarna lui 2013, a fost retrogradata in Liga 2 din cauza problemelor financiare si nici pana acum nu are un plan de reorganizare aprobat in instanta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ