S-a descoperit sursa tensiunilor din USL?

| 03 ian, 2014

Disperarea lui Antonescu de a se alia cu Băsescu ar fi apărut în urma sondajelor de opinie care-l dădeau pe liderul PNL într-o scădere majoră în preferinţele electoratului.  Astfel, la capitolul încredere, un sondaj realizat de CSCOP arată că Antonescu (15% încredere) a fost depăşit şi de către Traian Băsescu (16% încredere), iar numai 23% l-ar vota pe liderul PNL la funcţia supremă în stat

Traian Băsescu rupe USL cu ajutorul lui Crin Antonescu şi nu este o glumă. Potrivit site-ului de ştiri Pesurse.ro până acum ar fi avut loc 3 întâlniri între Băsescu şi Antonescu, în urma cărora s-ar fi ajuns la o înţelegere.

Disperarea lui Antonescu de a se alia cu Băsescu ar fi apărut în urma sondajelor de opinie care-l dădeau pe liderul PNL într-o scădere majoră în preferinţele electoratului.  Astfel, la capitolul încredere, un sondaj realizat de CSCOP arată că Antonescu (15% încredere) a fost depăşit şi de către Traian Băsescu (16% încredere), iar numai 23% l-ar vota pe liderul PNL la funcţia supremă în stat, în timp ce pe Traian Băsescu 25%. Situaţia nefastă este bine cunoscută şi de Antonescu, care vede în apropierea de Traian Băsescu drept o strategie bună pentru a-şi asigura scaunul de la Cotroceni.

Însă tocmai acestă strategie şi „mulţumită” atacurilor repetate la adresa Guvernului USL a dus, potrivit unor specialişti, la scăderea liderului PNL în preferinţele românilor. Mai mult, această legătură dintre Antonescu şi Băsescu a fost sesizată şi de cetăţeni. Potrivit unui sondaj CSCI „68% din respondenţi sunt de părere că liderul PNL Crin Antonescu are o înţelegere politică cu Traian Băsescu. Doar 26% dintre respondenţi au exclus o astfel de înţelegere între actualul preşedinte şi candidatul USL la Preşedinţie, în timp ce 6% au răspuns că nu ştiu”, scrie Romaniatv.net.

Site-ul Pesurse.ro ne mai spune că întâlnirile dintre cei doi ar fi avut loc la „Cotroceni și s-ar fi petrecut astfel: una la începutul lunii noiembrie, una în jurul datei de 10 noiembrie și o a treia spre finalul lunii”. Despre conţinutul înţelegerii dintre cei doi lideri politici ar şti şi Victor Ponta, iar aceasta înţelegere ar fi unul dintre motivele majore ale tensiunilor din USL. Se pare că visul lui Băsescu de a rupe USL se va îndeplini cu ajutorul lui Crin Antonescu. Este interesat de urmărit în ce sens va aprecia electoratul gestul liderului PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 2014
Stefan
Lingaule
Esti un lingau obosit :)
Am citit tot felul de lingai, ai lui Basescu, Antonescu, Ponta, dar tu esti un campion in lins.

La rahatul asta de site, nu pot sa cred ca iti da cineva 2 lei ca sa scrii articolele astea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ