S-a împărţit averea lui Adrian Păunescu. Cine a moştenit cea mai mare parte

| 04 feb, 15:48

Judecătorii au reuşit, joi, să pună capăt scandalurilor din familia lui Adrian Păunescu şi să împartă averea.

Magistraţii au decis cine îl moşteneşte pe regretatul poet. Cea mai mare parte din avere îi revine fiului, Andrei Păunescu, potrivit România TV. Cea mai mare parte din averea lui Adrian Paunescu, estimată la 4 milioane de euro, ii revine fiului, Andrei, urmeaza pe lista succesiunii sotia supravietuitoare a poetului, Carmen, iar cele doua fiice, Ana Maria si Andreea, mostenesc in cote mai mici, dar egale, restul averii. Andreea Paunescu a fost recunoscuta ca fiica a poetului, dupa moartea acestuia.

In cadrul procesului s-a stabilit si cota care i-ar fi revenit Ioanei Paunescu, fiica cea mare, care a decedat la un an de la moartea lui Adrian Păunescu, din cauza unei boli incurabile. Decizia nu este definiva, iar succesorii pot face contestatie. Averea lui Adrian Paunescu a fost evaluata la circa patru milioane de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ