S-a votat cea mai populară mâncare din Europa. Pe ce loc sunt sărmăluţele româneşti

| 26 mai, 2014

Rezultat surprinzator in ziua alegerilor europene: un sondaj online gazduit de pagina de Facebook a Parlamentului European a oferit un raspuns neasteptat la intrebarea “Care este cel mai indragit fel de mancare din Europa”.

Potrivit voturilor internautilor, cea mai populara este salata bulgareasca, care a strans peste 19.000 de Like-uri. Pe locul II este supa de sfecla rosie din Lituania, cu 5.500 de Like-uri iar pe III, sarmalutele romanesti (1.155 Like-uri).

In schimb, faimoasele spaghete carbonara, supa gazpacho din Spania, snitelul vienez sau celebrul “fish and chips” britanic au luat sub 1.000 de Like-uri.

Rezultatul votului a starnit reactii aprinse pe pagina de Facebook a Parlamentului European. Unii utilizatori sustin ca salata bulgareasca e de fapt o reteta traditionala macedoneana iar altii ca salata greceasca cu branza feta e mult peste cea a vecinilor de la sud de Dunare.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 2014
gluga
indragit??
cum adica indragit? ca doar nei face dragoste cu ele

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ