"Să nu facem din personajul Udrea un subiect naţional", spune Tudorel Toader

| 04 oct, 15:25

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineaţă, că procedura de extrădare a Elenei Udrea din Costa Rica va parcurge în continuare etapele legale, precizând că nu doreşte să se facă un subiect naţional din Elena Udrea. Mingea se află totuşi în terenul ministrului Justiţiei care trebuie să facă actele necesare pentru extrădare.

"Să nu facem din personajul despre care vorbiţi un personaj naţional. Procedura va parcurge etapele legale. Pentru mine nu e un subiect Elena Udrea. Un condamnat e personaj pentru ţară? De ce nu vedeţi la foarte mulţi condamnaţi din străinătate care au acelaşi parcurs. Eu nu fac distincţie", a declarat Tudorel Toader, joi dimineaţa, la sediul CSM.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de Interpol în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, şi fosta şefă DIICOT, Alina Bica, au fost reţinute de către INTERPOL în Costa Rica, fiind ridicate de autorităţi de pe stradă.

Imaginile reţinerii au fost date publicităţii de Autoritatea de Investigaţii Judiciare din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost reținut de Interpol, în San Jose, capitala statului sud-american.

La câteva ore după reţinerea lui Udrea, și fosta șefă a DIICOT Alina Bica a fost ridicată de pe stradă.

Cele două femei erau date în căutare pentru a ispăşi pedepse pronunţate de către justiţia din România. Udrea şi Bica sunt condamnate în baza unor decizii judecătoreşti definitive.

Tag-uri: elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ