SACRIFICIUL pe care Gina Pistol îl face de dragul iubitului ei, Alin Cocoş

| 10 iul, 10:20

Gina Pistol a pregătit un picnic pentru iubitul ei, Alin Cocoş, abia eliberat din arest. Pentru că NU poate părăsi ţara, fiul lui Dorin Cocoş trebuie să renunţe în această vară la vacanţele exotice, iar pentru că Gina Pistol vrea să îi arate că este alături de el nici ea nu are planuri să plece din ţară în această vară.

Gina Pistol (33 de ani) şi iubitul ei, Alin Cocoş (28 de ani), nu pot părăsi România, astfel că se adaptează la situaţie. Cei doi au plănuit o ieşire la iarbă verde, fiind surprinşi de paparazzi în timp ce-şi făceau cumpărăturile pentru grătar. Alin a ieşit din magazin cu un cărucior plin ochi cu tot ce e necesar pentru foc, scrie RomâniaTV.

"Anul acesta nu plecăm pe nicăieri în vacanţă, poate dăm o fugă până la munte, în august. Sunt foarte ocupată", a declarat Gina Pistol.

În 2013, la începutul relaţiei lor, Alin Cocoş a dus-o pe Gina Pistol la Paris.

Şi alte cupluri obişnuite cu vacanţele de lux vor fi obligate să rămână în România. Cristina Rus (33 de ani) a renunţat la Maldive după ce soţul ei, Dragoş Bîlteanu (38 de ani), a fost pus sub control judiciar, fiind  acuzat de spălare de bani şi manipularea pieţei de capital. De asemenea, Marina Almăşan (48 de ani) este o altă vedetă obişnuită să fie dusă de iubitul ei în vacanţă numai peste hotare. Iubitul ei, Georgică Cornu (59 de ani), se află sub control judiciar după ce a fost arestat la domiciliu de două ori, în două dosare de evaziune fiscală şi spălare de bani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iul, 21:16
mihail30
Afacere de top !
Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
12 iul, 01:38
BEN
cautam colaboratori
Indiferent cine sunteţi şi care este situaţia voastră , aveţi în voi, chiar acum, capacitatea să realizaţi mai mult decât oricând înainte.Trebuie doar să vreţi cu adevărat acest lucru. sellectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
10 iul, 14:19
Roxana
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem!
Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani,
in timpul liber, fara obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere.
Cerinte: -minim 18 ani;-cunostinte minime PC;-conectiune internet;-rabdare.
Pentru detalii trimiteti textul "INFO" la adresa de email:[email protected]
10 iul, 11:49
Mircea
Seriozitate maxima
Acum! Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ