Samsung a lansat în România televizorul UHD

| 05 aug, 2013

Samsung a lansat luni pe piaţa românească noul televizor Ultra High Definition (UHD), cu noul standard de rezoluţie 4k, de patru ori mai bună decât rezoluţia modelelor anterioare Full HD.

Samsung este al treilea mare producător, după Sony şi LG, care aduce pe piaţa românească televizoare UHD.

Televizorul Samsung UHD S9, cu diagonala de 85 de inci (214 cm), costă 35.000 de euro, iar în oferta producătorului figurează şi modele cu diagonala de 55 şi 65 de inci (seria F 9000).

Imaginile UHD sunt de patru ori mai detaliate decât cele oferite pe tehnologia Full HD, iar ecranul UHD de 85 de inci de la Samsung este cel mai mare din lume pentru această clasă de televizoare. Procesorul Quadmatic Picture Engine converteşte imaginile de calitate UHD pentru această dimensiune.

Samsung 85 S9 generează un negru mai profund şi un alb mai curat, folosind Precisin Black Pro, o tehnologie pentru controlul intensităţii luminoase, oferind o calitate deosebită a imaginii datorită contrastului ridicat.

Performanţele noului model îl fac compatibil cu toate dispozitivele la care poate fi conectat, putând fi, de asemenea, actualizat pentru a fi compatibil cu standardele UHD viitoare.

Sunetul noului model se propagă prin patru difuzoare încorporate în rama metalică, având 120 W pe trei căi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ