Samsung a lansat pe piaţă cel mai mare televizor din lume. Cât costă

| 31 dec, 2013

În ultima zi a anului 2013, Samsung a pus în vânzare cel mai mare televizor din lume, contra unui preţ de aproape 120.000 de euro, relatează Daily Mail.

Televizorul are o diagonală de 110 inci - peste 2,7 metri – şi oferă o imagine de patru ori mai clară decât unul de înaltă definiţie. De asemenea, măsoară 102 inci (2,5 metri) lungime şi 70 de inci (1,7 metri) lăţime.

Noul model urmează să ajungă şi în magazinele din China, Europa şi Orientul Mijlociu, unde deja au fost făcute zece comenzi.

Televizorul a fost prezentat publicului în luna septembrie, la Berlin, când Michael Zoeller, senior director de vânzări şi marketing pe zona Europei, a explicat că, spre exemplu, atunci când telespectatorii vor urmări un meci de fotbal pe un asemenea ecran, sportivii vor avea aproape mărimea naturală.

„Imaginile sunt copleşitoare, este ca şi cum te-au uita pe fereastră”, a declarat Barry Fox, expert IT&C.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ