Samsung Galaxy S4, lansat şi în România

| 18 apr, 2013

Samsung Galaxy S4 a fost lansat oficial şi în România. Air View şi translator direct sunt doar două dintre noile sale tehnologii.

Galaxy S4, cel mai recent model al companiei coreene Samsung, a fost lansat, ieri, în România, la o lună după lansarea din Statele Unite.

Galaxy S4 este dotat cu Direct Translator care traduce utilizatorilor, în timp real, cuvintele pe care nu le înţeleg din discuţia cu cineva care vorbeşte într-o limbă străină.

În plus, cei care vor folosi un Galaxy S4 nu vor mai fi nevoiţi să atingă ecranul cu degetul, întrucât telefonul are "air view", tehnologia care permite accesarea comenzilor doar prin gesticulare.

Galaxy S4 foloseşte sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, are un cran cu diagonala de 5 inch şi o rezoluţie de 1080 x 1920 pixeli, cu densitatea pixelilor 441 ppi.

Camera este de 13 megapixeli cu autofocus şi LED flash şi capacitate de stocare internă de 16/32/64 GB, plus slot pentru card microSD.

De asemenea, procesorul este Exynos 5 Octa-Core de 1,6 GHz sau Snapdragon 600 de 1,9 GHz cu patru nuclee.

Galaxy S4 va ajunge în magazine la sfârşitul acestei luni. Reprezentanţii diviziei româneşti a companiei preconizează că vor vinde 1,3 milioane de telefoane smartphone anul acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ