Şantierul Naval Constanţa, profit net în creştere de circa 20 de ori, în primul semestru

| 31 aug, 19:12

Şantierul Naval Constanţa a înregistrat un profit net de peste 12,9 milioane lei, în primul semestru din acest an, în creştere de circa 20 de ori comparativ cu perioada similară din 2016, se arată într-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

'Din totalul investiţiilor aprobate pentru 2016 în sumă de peste 5 milioane euro, în semestrul I s-au finalizat şi pus în funcţiune investiţii în valoare de 3.500.284 lei constând în porţi intermediare la docul uscat de construcţii, baraje antipoluare, instalaţii spălare Dynajet, surse sudură, instalaţie încălzire panouri radiante şi calculatoare. În semestrul II activitatea de constucţii se va axa pe finalizarea proiectului 606 - tanc de produse petroliere de 9.000 tdw (simbol pentru tonă deadweight n.r.) şi pe lansarea în fabricaţie a primei nave din proiectul MAXMR1 tanc de produse petroliere de 41000 tdw, navă cu număr de corp 589. În activitatea de reparaţii societatea se va concentra în derularea proiectelor angajate cu partenerii tradiţionali, finalizarea proiectului de conversie pentru o navă de transport animale dar şi pentru atragerea de noi proiecte de reparaţii', se arată în document. 

În cursul semestrului I compania a realizat o cifră de afaceri de peste 92,1 milioane lei. Dacă la 31 decembrie 2015 capitalurile proprii aveau o valoare de peste 118,5 milioane lei, la 30 iunie erau de 131,5 milioane lei. 

Şantierul Naval Constanţa are ca principal obiect de activitate construcţia de nave şi structuri plutitoare şi reparaţia şi întreţinerea navelor şi bărcilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ