Şapte români, ARESTATI în Franţa pentru furt calificat

| 20 feb, 08:59

Sapte cetateni romani, trei barbati si patru femei, au fost arestati de politia franceza dupa un furt in comuna Magnant, din nord-estul Frantei, relateaza L’est Eclair.

Intorcandu-se acasa miercuri, cu putin timp inainte de ora locala 16.00 (17.00, ora Romaniei), un locuitor din Magnant, in departamentul Aube, s-a intalnit cu doi barbati in curte. Intr-o franceza stalcita, cei doi barbati i-au explicat ca vor o sticla cu apa, dupa care au plecat imediat, fara nicio explicatie.

Nedumerit de acest comportament, proprietarul a format numarul de urgenta si a oferit o descriere exacta a vehiculului cu care au plecat cei doi, un Wolkswagen. Peste cel putin zece minute, o patrula a jandarmeriei a localizat masina la Bar-sur-Seine, o comuna vecina, si a oprit-o. La bordul masinii se aflau trei barbati si patru femei, cu totii cetateni romani. In acelasi timp, proprietarul a descoperit lipsa unor bani lichizi si bijuterii din casa.

Cei sapte cetateni romani au fost plasati in arest.. “Probele colectate in cursul investigatiilor ne permit sa vorbim despre furt in cazul acestor indivizi”, a anuntat un reprezentant al politiei franceze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ