Savu (PSD): Cetăţenii fac diferenţa între cei care muncesc şi cei care fac circ la televizor

| 13 oct, 2013

Senatorul PSD Daniel Savu spune că pentru preşedintele Traian Băsescu "scandalul a devenit o obişnuinţă", punctând că în această situaţie "cetăţenii ştiu să facă diferenţa între cei care muncesc şi cei care apar la televizor zilnic pentru a face circ".

"A devenit o obişnuinţă ca, la ora 18:30, Traian Băsescu să iasă public şi să încerce să provoace scandal. Acesta nu a făcut nimic constructiv în ultimii zece ani, ci a căutat numai să dezbine, iar rezultatele dezastruoase s-au văzut: probleme economice, fonduri europene blocate, risipa banului public, izolarea României pe plan extern şi lista poate continua", afirmă Savu, citat de Agerpres.

Potrivit senatorului social-democrat, venirea la guvernare a USL a însemnat, în primul rând, stoparea risipei din bani publici, dar şi o stabilitate şi linişte politică ce au avut un ecou puternic în plan economic, România fiind văzută de către investitori ca o ţară stabilă pentru a demara afaceri. 

"De asemenea, Guvernul Ponta a adus după mult timp şi veşti bune din economie: creştere economică de peste 2%, nivelul record al exporturilor, performanţe foarte bune în agricultură şi în domeniul construcţiilor. Vestea proastă pentru Traian Băsescu este că românii nu îl mai cred şi nu îl mai vor. Cetăţenii ştiu să facă diferenţa între cei care muncesc şi cei care apar la televizor zilnic pentru a face circ", conchide Daniel Savu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 2013
ina
S-o fi molipsit de la kakarau,ca ala aparea in fiecare zi la tv cand era interimar.Diferenta este ca Basescu are ce spune ,kakarau aparea ca sa-i vedem mutra de peste fiert.In ce priveste munca PM(primul mincinos)al tarii nu prea vad ca se speteste,dincontra,o lalaie pe la televizor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ