SCANDAL ÎN PARLAMENT! Şedinţa Camerei Deputaţilor a fost suspendată. A fost convocat Biroul permanent

| 10 feb, 13:09

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor a fost suspendată miercuri, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a convocat Biroul permanent pentru stabilirea unei noi ordini de zi.

"Constat că liderii grupurilor parlamentare nu s-au înţeles, suspend şedinţa şi convoc Biroul permanent al Camerei pentru un nou proiect al ordinii de zi. Suntem într-un clenci pe care trebuie să îl recunoaştem. Pe de o parte, plenul nu a acceptat să scoată de pe ordinea de zi, conform votului, proiectele de legi care nu respectă articolul 69, iar preşedintele de şedinţă nu are niciun atribut de a scoate el unilateral un proiect de lege de pe ordinea de zi, deci ne întoarcem la comitetul liderilor în Biroul permanent pentru a discuta o nouă ordine de zi care să fie în conformitate cu prevederile Regulamentului Camerei", a anunţat Zgonea în plen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 14:12
Florin
Proiect de viitor
Nou sistem de lucru la domiciliu!
sellectam colaboratori pentru lucru la domiciliu si care dispun de circa 2 ore libere pe zi. Este necesar calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de operare cu documente word si pdf, navigare pe internet. Oferim un curs rapid de instruire gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ