Scandal la Comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Turcescu a părăsit sala

| 31 mai, 13:12

eputatul PMP Robert Turcescu a anunțat că se va retrage din Comisia specială de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial, după ce Anghel Iordănescu a refuzat să dea amănunte despre întâlnirea din locuința lui Gabriel Oprea.

Robert Turcescu a declarat că „suntem într-o situație ridicolă, caraghioasă și riscăm să compromitem ideea de comisie parlamentara de anchetă”.

„Probabil că și domnul Onțanu, pe modelul domnului Anghel Iordănescu, pe modelul domnului Oprea vor refuza să vorbească despre ce s-a întâmplat în acea noapte. Prin urmare, vă propun cu toată seriozitatea suspendarea activității Comisiei de anchetă parlamentară până la momentul în care lămuriți această chestiune cu Parchetul General, pentru că însăși existența comisiei, de la bun început, s-a stabilit că nu se va suprapune în anchetarea acestor chestiuni cu lucrurile pe care le face Parchetul General, este pusă în momentul de față sub semnul întrebării. Eu unul mă voi retrage de lucrările acestei comisii, pentru că ceea ce se întâmplă aici este realmente o mascaradă”, a declarat Turcescu.

Tag-uri: Robert Turcescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ