Scandal la dezbaterea legii offshore. Opoziţia a lipit afişe cu Liviu Dragnea. Deputaţii puterii: „Ia-le de acolo că le rup"

| 23 oct, 14:36

Dezbaterile pe legea offshore au fost reluate, marţi, în şedinţa comisiilor de specialitate de la Camera Deputaţilor, şi, din nou, nu a lipsit scandalul în cadrul discuţiilor.

Reprezentanţii PNL şi USR din comisiile reunite au lipit înainte de începerea dezbaterilor mai multe afişe cu modificările aduse legii, unele dintre acestea ilustrându-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în timp ce prezenta variante ale proiectului de lege, diferite faţă de ce se discuta în acelaşi timp în Camera Deputaţilor.   Drept răspuns, deputaţii din coaliţia de guvernare au ameninţat că rup afişele şi le-au spus deputaţilor USR şi PNL că dacă vor să facă miting să meargă în Piaţa Victoriei. „Nu vom începe şedinţa cu acele materiale acolo, dacă nu le daţi jos”, le-a spus deputatul PSD Marius Budăi celor din opoziţie, potrivit Mediafax. Un altul i-a cerut deputatului USR Pavel Popescu să nu le mai lipească. „Ia-le de acolo că le rup”, „Ce, eşti în Piaţa Victoriei? Dacă vrei să faci miting, du-te în Piaţa Victoriei”, „Să vii în campanie să lipeşti afişe şi pentru mine” - au fost doar câteva dintre replicile adresate de deputaţii puterii lui Pavel Popescu, potrivit Realitatea. 

Şedinţa a început, în cele din urmă, cu 30 de minute întârziere, iar afişele au rămas la locul lor.  Deputatul USR Cristina Prună a anunţat, anterior, că, cu doar 3 ore până la şedinţă, încă era aşteptată ultima formă a proiectului de lege ce urmează a fi dezbătut. „Ni se va cere iar votul pe o scamatoria economică marca PSD-ALDE. Studiile, analizele, estimările, câştigurile statului şi ale investitorilor, prespectivele de dezvoltare ale industriei lipsesc cu desăvârşire!”, a scris Prună.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ