SCANDALOS! Conflict uriaş în TVR! STELIAN TĂNASE, implicat

| 30 ian, 18:50

TVR devine fruntas în lista scandalurilor din televiziuni. După cunoscutele conflicte din interiorul instituţiei, a ieşit la iveală şi implicaţia unei prezentatoare de matinal într-un dosar de prostituţie. Lucrurile scapă de sub control, astfel că Tănase este acuzat de Consiliul Director că ar conduce instituţia spre conflict, şi nu spre performanţă, aşa cum ar trebui.

Comitetul Director al Societății Române de Televiziune îi cere lui Tănase ca "în virtutea dublei sale calități, de președinte al CA și lider al CD, să conducă aceste două organisme spre eficiență și performanță, nu spre conflict''.

Precizarea vine după afirmațiile publice ale președintelui director general al TVR, Stelian Tănase, care a susținut că ''sunt multe animozități între Consiliul de Administrație și Comitetul director al televiziunii''.

''Până în acest moment, membrii Comitetul Director nu au cunoștință de existența unei stări conflictuale cu CA și consideră că domnul Stelian Tănase induce ideea că în SRTV ar exista un conflict la nivelul organelor de conducere. Toate aceste declarații au ca scop manipularea opiniei publice și nu fac decât să adâncească criza TVR și să alimenteze o percepție negativă asupra televiziunii naționale'', se subliniază în documentul citat.

De asemenea, sursa citată precizează că actualul Comitet Director nu este numit de fostul sau actualul președinte, ci s-a constituit prin validarea de către Consiliul de Administrație a unor concursuri pentru funcții de directori.

În interiorul instituţiei sunt mai mult decât cunoscute conflictele dintre Stelian Tănase şi Claudiu Lucaci, actualul director al Departamentului de Ştiri din TVR. Între cei doi este o luptă acerbă, care a început la scurt timp după instalarea în funcţie a lui Tănase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 19:49
Mya
....
Căutam colaboratori care să se alăture echipei noastre.
Condiții necesare :
- calculator + internet , cunoștințe minime de operare.
Fiecare își stabilește programul său de lucru.
Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm și răbdare.
Instruirea se oferă gratuit sub forma unor lecții prezentate pe mail.Se oferă contract !
Proiectul se doreste a fi lansat pe piața americană de cărți electronice!
Daca esti interesat trimite un mail la adresa : [email protected] cu subiectul "info".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ